Het is bijna zo ver, nog maar 4 weken!!!

13 maart 2017 - Leiden, Nederland

Hoi allemaal!

Ik heb echt geeeen idee of ik dit goed ga bijhouden, want ik ben niet zo goed in creatieve dingen afmaken als ik daar aan begin, maar het leek me wel heel erg leuk om bij te houden wat ik zoal ga doen de komende tijd, want.... ik ga backpacken, 2 maanden, door Singapore, Maleisie en Thailand (omg ik weet het, zo spannend!!!)! Dus.. vanaf nu kun je mij volgen in mijn reisblog!

Aaaaah, ja nog maar 4 weekjes en dan sta ik op Schiphol, waarschijnlijk met heel wat tranen, want dan stap ik alleen in het vliegtuig. En ik ben geen fan van vliegen, sterker nog, ik vind het echt niet leuk.. En nu moet ik 17 uur lang vliegen, en vanwege de overstap nog 2 keer opstijgen en dalen ook.. (Oh god waar begin ik aan?!) En dat helemaal alleen want tja, ik ga alleen op reis. Ik heb gister wel echt ontzeeeeetttteeeend leuk nieuws gehad. Mijn liefste en beste vriendinnetje Nadine heeft groen licht gekregen en komt mij 2,5 week op zoeken om met me mee te reizen. Ik ken Nadine al sinds de 2e klas van de middelbare school en sindsdien roepen we al dat we met elkaar op vakantie willen, maar dat is dus gewoon nog nooit gebeurd. En nu.. gaan we dus samen backpacken, hoe gaaf is dat! Ik ben echt mega enthousiast! Van de week gaan we al haar dingen regelen en dan is het definitief, dan gaat ze 1/3 van mijn totale reis met me mee!

Naast dat we al haar dingen nog moeten regelen, ben ik zelf ook nog druk bezig met voorbereidingen treffen. Want jee, daar had ik me wel een beetje op verkeken, zo'n grote reis kost echt veel tijd en vooral geld om voor te bereiden. Al die dingen die je moet aanschaffen en dan nog dingen als een creditcard, verzekeringen, vaccinaties, visum etc. pfoe, ja dat kost best wel wat. Volgende week ga ik met m'n lieve mama de stad in om dingetjes te kopen die ik nodig ga hebben, al heb ik wel al wat dingetjes gekocht!

Nu het zo dichtbij komt, word ik ook echt wel zenuwachtig. Maar ik krijg er ook steeds meer zin in en snak ook echt naar het strand. Want ja, mijn leven bestaat nu uit werken werken werken en op alle mogelijke manieren geld bij elkaar sprokkelen voor mijn reis. Ik heb de afgelopen periode dus ook aan vele onderzoekjes mee gedaan, waar je dan een kleine vergoeding voor krijgt, maar alles bij elkaar op geteld toch weer een leuk extraatje om mee te nemen. Maar ik ben dus wel echt moe, toe aan vakantie. Nog een paar weken even heel hard werken en dan zit het er op en ga ik gewoon 2 maanden lang genieten en van alles zien en beleven!

Vandaag mijn tweede reeks inentingen gehad. Vorige week was ik er echt goed ziek van, dinsdag de hele dag op bed gelegen met enorme hoofdpijn en lichte koorts. Hoop dat het deze week meevalt!

Nou, dat was het wel voor deze keer!

Tot over een paar weken!!

Liefs,

Kim!

1. Anja vd Putten:
    Lieve Kimberley,

Wat een ontzettend mooi avontuur ga jij aan

Weet zeker dat je zult genieten en wat fantastisch dat Nadine je komt opzoeken en meereist

Hoop dat je toch je blog bijhoudt ik ga je zeker volgen

Gr anja
  2. Jacqueline:
    Lieve Kim,

Ik zie je gelukkig nog voor je weggaat. Ik vind het onwijs stoer, gaaf en fantastisch dat je dit gaat doen. Heel veel plezier en ga vooral genieten van alles wat je gaat zien en meemaakt tijdens dit avontuur.

Liefs Jacqueline
  3. Helen:
    Lieve schoondochter.
    Wat ontzettend leuk dat we je zo kunnen volgen en een klein beetje me kunnen genieten van jouw grote avontuur.
    Heel veel plezier op je droomreis
  4. Ilva:
    Ik ga je zeker volgen Kim! Super gaaaf avontuur wordt dit!! Dikke knuffel
  5. Carlijn:
    28 maart 2017
    Heel gaaf Kim! Zou het zelf ook graag willen maar toch durf ik dat niet.. Heel stoer van je! Ik ga je zeker volgen, ben benieuwd hoe je het gaat ervaren.
    Xx Carlijn
  6. Henk:
    28 maart 2017
    Kim, heel veel plezier. Ik ben benieuwd naar je belevenissen. Ik ga je volgen.
  7. Oma en opa van Dave:
    29 maart 2017
    Hoi Kim Wij vinden het stoer en dapper van je dat je dit aandurft.We wensen je goede reis en hopen dat je heel veel mooie momenten meemaakt. Opa en oma Roessen
  8. Ineke Boetekees:
    12 april 2017
    O, we zijn net vergeten om de kiloos van je backpakker te vermelden wij denken 10 kilo want dan kan het als handbagage mee.